Nákupní košík
0,00 Kč
Do košíku

výhody balení

Aby si naše šťávy uchovaly svou skvělou chuť co nejdéle, plníme je ihned po vylisování a šetrné pasterizaci do obalového systému Bag-in-box. Jeho základem je vícevrstvý plastový obal, který je z vnější strany chráněn tenkou křemíkovou vrstvou a vakuově uzavřen speciálním ventilem. Celý proces je velmi rychlý a probíhá v ochranné atmosféře. Plastový vak pak umístíme do kartonové krabice, která brání přístupu světla. Díky tomu nedochází k oxidaci šťávy, aniž bychom museli použít jakékoliv konzervanty, stabilizátory či jiné látky. Takto zpracované šťávy je možné skladovat více než 6 měsíců, a přesto si zachovají svou čerstvost, skvělou chuť a vysoký obsah vitamínů.

Obal je opatřen výpustným ventilem VITOP, který ani po otevření nepropouští vzduch, takže ani pak se šťávy kazit nezačnou. Proto i po otevření vydrží naše šťávy čersvé a chutné po dobu minimálně 21 dnů. Můžete si tedy koupit i větší balení, aniž byste se museli obávat, že se Vám doma nápoj zkazí. 

Proč používáme obalový systém Bag-in-box?

  • Ekologie – výroba je potravinářských vaků je velmi jednoduchá a energeticky nenáročná. Mimoto je lze velmi jednoduše převážet a skladovat. Díky tomu je vliv na životní prostředí ve srovnání s jinými obaly výrazně nižší. Všechny použité části jsou vyrobené z plně recyklovatelných materiálů.
  • Trvanlivost – díky šetrné pasterizaci a aseptickému plnění vylisovaných šťáv do vícevrstvého obalu bráníme k oxidaci i bez použití jakýchkoliv chemických přísad. Šťávy Vitaminátor proto můžete skladovat více než 6 měsíců a po otevření vychutnávat minimálně 21 dní. 
  • Bezpečnost – potravinářské vaky jsou plastové, a proto nehrozí jejich rozbití.
  • Úspora – v případě Bag-in-boxů jsou náklady na balení nižší než v případě skleněných či plastových láhví, a proto můžeme nabídnout ty nejlepší možné ceny. 

Jak používat ventil VITOP?

Krok 1 - Odtrhněte perforovanou část 

Odtrhněte perforovanou část.

 Krok 2 - Vysuňte výčepní ventil

Vysuňte z balení výčepní ventil a zajistěte jej odklopenou částí obalu.

 Krok 3 - Odtrhněte pojistnký kroužek

Odtrhněte pojistný kroužek.

 Krok 4 - Stlačte křidélka ventilu směrem nahoru

Pro načepování Vitaminátoru stlačte křidélka ventilu směrem nahoru.

Dobrý den, víte, že bychom denně měli sníst 5 porcí ovoce a zeleniny? A víte, že každý litr přírodní šťávy Vitaminátor je vyroben z 1,7 kg ovoce a zeleniny? Dodržujte dostatečný příjem vitamínů s Vitaminátorem. :)