Nákupní košík
0,00 Kč
Do košíku

Jak vyrábíme NAŠE ŠŤÁVY?

Vitaminátor, s.r.o. zpracovává ovoce a zeleninu převážně z vlastního ovoce pěstované v ekologických sadech v podhůří Jeseníků. Vyrábíme pomocí vlastní patentované technologie, jejíž hlavní výhodou je uzavřený výrobní proces. Proces získávání ovocné šťávy je plně automatizovaný a oproštěný od jakýchkoliv lidských zásahů. Nenajdete u nás zásobníky se šťávou pro roční spotřebu, nemáme žádné zásobníky, vyrábíme celoročně podle požadavku Vás, zákazníků. Od vylisování šťávy k naplnění do obalů neuplyne ani 5 minut. Šťáva proto neoxiduje, neztrácí vitamíny, nesedimentuje. To je ryze přírodní produkt.

Jak z ovoce a zeleniny vznikne mošt Vitaminátor? Zpracovávané ovoce nebo zelenina prochází přes vodní lázeň do pásového lisu, kde po odstranění tuhé hmoty – při nízkých otáčkách a bez sekání rotujících nožů – vzniká 100% ovocná nebo zeleninová šťáva. Krátkodobým zahřátím na max. 78°C a následným ochlazením se uchovávají důležité výživové složky ovoce a zeleniny.

K výrobě šťáv používáme jen to nejkvalitnější ovoce a zeleninu. Obhospodařujeme vlastní sady v panenské přírodě podhůří Jeseníků. K výrobě jednoho litru šťávy spotřebujeme cca 1,7 kg čerstvého ovoce nebo zeleniny. Ovoce a zeleninu skladujeme ve vlastních chlazených skladech s řízenou atmosférou a díky tomu můžeme Vitaminátor vyrábět celoročně a dodávat zákazníkovi vždy čerstvý.

Vitaminátor!

příběh, který má šťávu!

Ovoce a zelenina K výrobě Vitaminátoru používáme kvalitní ovoce z vlastní produkce, nebo od certifikovaných českých sadařů. Ovoce pěstujeme v panenské přírodě podhůří Jeseníku na rozloze cca 60 ha ekologických sadů.
Skladování Suroviny skladujeme v chlazených skladech s ochrannou atmosférou, díky čemuž můžeme šťávu dodávat vždy čerstvou
Mytí Zpracovávané ovoce či zelenina prochází mytím ve vodní lázní, odkud je následně přepravníkem dopravováno do pásového lisu.
Odšťavňování Ovoce prochází pásovým lisem, který z ovoce získá maximum šťávy plné vitamínu a zdraví prospěšných látek.
Zahřívání Vylisovaná šťáva je krátkodobě zahřátá na teplotu 78°C a následně ochlazena, uchovávají se tak důležité výživové složky ovoce a zeleniny.
Vitaminátor 100% přírodní šťáva Plněno do obalů BAG IN BOX, které umožňují dlouhodobou trvanlivost bez použití konzervantů.
78 °C