Celer má svůj původ už v dávnověku a je pěstován pro své bulvy a listy, ve kterých je obsaženo mnoho pro organismus cenných látek.
Typickou vůni celeru vytváří silice, která je produkována jako ochrana rostliny před bakteriemi a plísněmi.
Celer obsahuje vysoké procento aktivního organického sodíku, který může za přítomnosti hořčíku a dalších látek pomáhat rozpouštět vápníkové nánosy v ledvinách, kloubech a cévách. Je rovněž bohatý pro svůj obsah magnezia (hořčíku) a železa cennou živinou pro krevní buňky.
Celer obsahuje skoro 95% vody a je snad naší nejbohatší potravinou na chlorid sodný (sůl). Lidé, pijící celerovou šťávu, netrpí za horkého počasí a v tropickém klimatu tolik vedrem hlavně tehdy, jestliže je zajištěno vylučování odpadových produktů z těla.
100% šťáva Vitaminátor je asepticky balena do Bag-in-boxu a opatřena ventilem Vitop. Tato technologie zabraňuje přístupu vzduchu a umožňuje zachovat nápoj dlouho čerstvý bez použití chemických látek. Při správném skladování šťáva vydrží po otevření až 21 dnů.
Energetická hodnota | 199 kJ(48 kcal) |
---|---|
Bílkoviny | < 0,30 g |
Sacharidy | 11,7 g |
- z toho cukry | 11,7 g |
Tuky | < 0,10 g |
- z toho mastné kyseliny | < 0,10 g |
Sůl | < 0,01 g |
Vláknina | 2,29 g |
Vitamín B6 | 0,09 mg |
Vitamín C | 17,70 mg |
Odtrhněte perforovanou část |
Vysuňte z balení výčepní ventil a zajistěte jej odklopenou částí obalu |
Odtrhněte pojistný kroužek |
Pro načepování Vitaminátoru stlačte křidélka ventilu směrem nahoru |
Soubory cookie používáme k analýze údajů o našich návštěvnících, ke zlepšení našich webových stránek, zobrazení personalizovaného obsahu a k tomu, abychom vám poskytli skvělý zážitek z webu.
Cookies jsou malé textové soubory, které jsou po návštěvě webové stránky umístěny ve vašem počítači či telefonu. Díky tomuto vám můžeme zjednodušit práci s webovými stránkami a nabízet vám obsah podle toho, co opravdu hledáte. Umožnují také přizpůsobit webovou stránku vašim potřebám a dopřát vám komfortní prohlížení.
Cookies neslouží k uchovávání osobních ani citlivých údajů.
Přijmout vybrané